Ο Τσίπρας βλέπει Καμμένο και Θεοδωράκη -Τι περιλαμβάνει η ατζέντα των συζητήσεων

tsipras660_22Αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους Πάνο Καμμένο και Σταύρο Θεοδωράκη αναμένεται να έχει την προσεχή εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει οι πρόεδροι των ανεξαρτήτων Ελλήνων και του Ποταμιού.

Όλα τα θέματα τη πολιτικής ατζέντας αναμένεται να ανοίξουν όταν περάσει το ποτάμι από την Κουμουνδούρου αφού όπως έχει πει ο Σταύρος Θεοδωράκης πριν τις επόμενες εκλογές θα πει με ποιον θα μπορεί να συνεργαστεί. Βέβαια αναμένεται και η συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Με τον Πάνο Καμμένο ο Αλεξης Τσίπρας αναμένεται να συζητήσει για το ενδεχόμενο συγκλίσεων μετά τις εκλογές, στη βάση των μεγάλων ζητημάτων που θεωρούν και οι δύο κομβικά για τη χώρα.
Βέβαια δύο λεπτομέρειες όχι και τόσο μικρές, είναι κομβικές.

Οι ενστάσεις της Αριστερής Πλατφόρμας που αναμλενεται να αποτυπωθούν και στις τοποθετήσεις Λαφαζανικών κατά την συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά και τα ποσοστά που τελικά θα κατακτήσουν τα δύο κόμματα.

Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ κυνηγά την αυτοδυναμία, ενώ οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν μεγάλο στοίχημα να διατηρήσουν ως τις εκλογές ποσοστά που να τους βάζουν στη Βουλή, ώστε να μπορούν να έχουν λόγο και ρόλο

http://www.iefimerida.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s