Το Ποτάμι εναντίον… όλων: Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ -«Φαρσοκωμωδία η παροχολογία»

theodorakis-potami-epithesi-660Για φαρσοκωμωδία του παλαιοκομματικού συστήματος μιλά «Το Ποτάμι», εξαπολύοντας επίθεση κατά πάντων: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα που ίδρυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, εγκαλεί τα κόμματα της συγκυβέρνησης αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση για την παροχολογία και την στάση τους στο θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε μια καυστική αναφορά για τους «γαλάζιους κυβερνητικούς που τώρα εξανίστανται με την επιπολαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ» το Ποτάμι τους καλεί να θυμηθούν ότι «πριν γίνουν υπουργοί ήταν και αυτοί στελέχη του αντιμνημονιακού μετώπου».

Από τα πυρά του Σταύρου Θεοδωράκη δεν ξεφεύγουν ούτε οι αντιδράσεις της Χ. Τρικούπη: «Ο Αλέξης Τσίπρας είπε όντως στη Θεσσαλονίκη “λεφτά υπάρχουν”, αλλά οι “κορυφαίοι” του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να παριστάνουν τους έκπληκτους,!

Ήταν η επίσημη προεκλογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και κανείς τότε δεν αντέδρασε, ούτε βέβαια ο κ. Βενιζέλος παρότι γνώριζε – με λεπτομέρειες – ότι η χώρα ήταν με το ένα πόδι στη χρεοκοπία» αναφέρει δηκτικά το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

Επιπλέον, καλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να «μην πανηγυρίζουν» γιατί «αντιγράφουν τους Νεοδημοκράτες» ενώ καλεί τα γαλάζια στελέχη «να μην εξανίστανται, η ασέβεια στο πνεύμα του Συντάγματος ήταν δική τους πρακτική».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ποταμιού, «τόσο στο θέμα της παροχολογίας όσο και σε αυτό της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και επί των οικονομικών θεμάτων, όλοι ως αξιωματική αντιπολίτευση τα ίδια υπόσχονται».

Και καταλήγει το Ποτάμι: «Είναι παλιά, λοιπόν, η φαρσοκωμωδία του παλαιοκομματικού συστήματος, κομμάτι του οποίου είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ που όσο πλησιάζει την εξουσία, δείχνει ότι δεν έχει μάθει τίποτα και δεν έχει ξεχάσει τίποτα».

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s