Πόλεμος για τα διόδια στη Φθιώτιδα. Ανεπιθύμητος ο Χρυσοχοΐδης

xrisoxoidisΚαζάνι που βράζει η τοπική κοινωνία στη Φθιώτιδα για τα διόδια που “ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια”

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων έλαβε χώρα χθες το βράδυ στη Λαμία, όπου συμμετείχαν όλοι οι φορείς και στο οποίο κήρυξαν ανεπιθύμητο τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών στη Φθιώτιδα.

Οι τοπικοί άρχοντες έφτασαν σε αυτή την απόφαση, μετά την προκλητική ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, με την οποία ο κ. Χρυσοχοΐδης, προσπαθώντας να αντικρούσει τη θύελλα αντιδράσεων για τα διόδια στη Φθιώτιδα, επέρριψε τις ευθύνες για τον αποκλεισμό των Θερμοπυλών και της Αλαμάνας στις τοπικές αρχές και όχι στα διόδια.

Στο συμβούλιο αποφασίστηκε επίσης, από πλευράς των τοπικών αρχών, η δυναμική και σε όλα τα επίπεδα απάντηση στον κ. Χρυσοχοΐδη, ενώ μερικοί δεν δίστασαν να μιλήσουν ακόμα και για μπουλντόζες, αφού όπως είπαν χαρακτηριστικά “έχουμε πόλεμο και στον πόλεμο χρησιμοποιείς όλα τα όπλα που έχεις.”

Ο νέος δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης δήλωσε: “Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης είναι ανεκδιήγητος και ανεπιθύμητος στην περιοχή μας. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να μην κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες ο Υπουργός που δεν προλάβαινε να διαβάσει τα μνημόνια, αλλά τα ψήφιζε…”

http://news247.gr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s