95.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ για το Χαμόγελο του Παιδιού!

xamogeloΕνα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πρόεδρος και ιδρυτής του Κώστας Γιαννόπουλος. Ποιο είναι αυτό; 94.996.52 ευρώ!

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 είπε:

«Ήρθε στο Χαμόγελο να πληρώσει για τα διαμερίσματα στα οποία φιλοξενούμε όλα αυτά τα παιδιά, χαράτσι, ΕΝΦΙΑ, κανονικά. Το κράτος δίνει 80.000 ευρώ για όλα τα έξοδα μας όταν τα κόστη λειτουργίας μας είναι ένα εκατομμύριο τον μήνα.

Δεν έχουμε να τα πληρώσουμε. Το πρώτο εξάμηνο του ’14 στηρίξαμε 57.000 παιδιά. Μόνο για ένα παιδί που χρειάστηκε μεταμόσχευση στη Γαλλία, χρειαστήκαμε 200.000 ευρώ. Δεν μας βοήθησε κανένα κράτος. Υπάρχει ένα κράτος απρόσωπο που δεν στηρίζει τους θεσμούς. Οι κινητές μας μονάδες κοστίζουν 2.600.000 ευρώ το χρόνο και μαζί με τις μονάδες που μας δώρισαν ομογενείς, τις διαθέτουμε στο ΕΚΑΒ».

Πρόσθεσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού είναι Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος.

«Μας παραχώρησαν ακίνητα, όπως το τελευταίο που μας κατασκεύασε η κα Αρβανίτη, πρώην διευθύντρια του Υγεία. Γιαγιάδες και παππούδες μας άφησαν διαμερίσματα που τα έχουμε κλειστά χωρίς ρεύμα και τα διαθέτουμε στα παιδιά μας που μεγαλώνουν. Τώρα, βγάζουμε 41 παιδιά στην κοινωνία, σε αυτά τα παιδιά δίνουμε τα διαμερίσματα που μας φορολογούνε τώρα με τον ΕΝΦΙΑ».

http://www.pygmi.gr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s