Στ. Θεοδωράκης: Καμία συνεργασία με πεθαμένα κόμματα

st-theodorakis-to-potamiΣτην εκτίμηση ότι σταδιακά και με σύμμαχο τον πολίτη «το Ποτάμι» θα αποκτήσει μεγαλύτερη πολιτική δύναμη προέβη την Παρασκευή από το Ηράκλειο της Κρήτης ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης ο οποίος συναντήθηκε με φίλους και εθελοντές σε ξενοδοχείο της πόλης λίγο πριν μεταβεί στα Ανώγεια στην εκδήλωση για τον Ερωτόκριτο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Υακύνθεια 2014, μίλησε για μελετημένη στάση του Ποταμιού σε κάθε θέμα και αναφερόμενος στην άρνηση για συνεργασία του Ποταμιού με τη ΔΗΜΑΡ είπε: «Μα γιατί να συνεργασθώ με τη ΔΗΜΑΡ ή το ΠΑΣΟΚ, σημασία έχει να συνεργαστούμε για να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας. Όχι για να αναστήσουμε τα πεθαμένα κόμματα. Αυτό έχει σημασία σήμερα» .

Ακόμη τόνισε ότι το Ποτάμι συνεργάζεται με την κοινωνία. Προχωράμε συνέχισε , με τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει την δημοκρατική αριστερά, τις κεντρώες παρατάξεις, το δημοκρατικό σοσιαλισμό. «Προχωράμε με τους ανθρώπους, συζητάμε με πολιτικά στελέχη αλλά δεν κάνουμε συμπαιγνίες κορυφής για να διασώσομε τα παλαιά κόμματα».

Σύμφωνα με τα όσια ανέφερε ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από τα ποσοστά των ευρωεκλογών από τη μια γιατί, όπως είπε, για να αλλάξουμε τη χώρα χρειάζεται μια μεγαλύτερη δύναμη, μια μεγαλύτερη ώθηση, από την άλλη όμως σημείωσε είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρέθηκαν 400. 000 Έλληνες να εμπιστευτούν μια προσπάθεια 88 ημερών τονίζοντας ότι σε 88 μέρες μάλλον είναι ένα ρεκόρ.

Αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό με τον θάνατο ηλικιωμένης τεττραπληγικής στα Χανιά ο κ. Θεοδωράκης είπε: «Δεν θέλω να είμαστε βιαστικοί. Θέλω να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας μετά την έρευνα που κάνει η ΔΕΗ και την έρευνα που κάνουν οι γιατροί επισημαίνοντας ότι τα πράγματα που κρύβουν ανθρώπινο πόνο δεν πρέπει να είναι για εκμετάλλευση της πολιτικής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

http://www.naftemporiki.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s