Με «ειρήνη» και «αγάπη» εναντίον του απλού κόσμου

brkoΕάν το κράτος είχε οργανωθεί σωστά και ελεύθερα με συγκεκριμένους κανόνες και όρους, δεν θα υπήρχε ούτε ένας άνεργος στην επικράτεια (πολλάκις έχουμε καταθέσει τις ταπεινές μας απόψεις για πραγματική φιλελευθεροποίηση της οικονομίας).

Ωστόσο η σοβιετική νοοτροπία και ο άκρατος διορισμός στο κράτος προκαλεί τώρα συγκρούσεις. Την νύφη την πληρώνει ο απλός ο κόσμος (και θα την πληρώνει και με τις επόμενες κυβερνήσεις, μην νομίζει κανείς ότι θα έρθει η «αλλαγή») και σοκάρουν τον κάθε Έλληνα οι εικόνες ΜΑΤ να χτυπούν γυναίκες, οι οποίες χάνουν την θέση που είχαν στο Υπουργείο Οικονομικών και τώρα δεν γνωρίζουν τι θα φέρει το αύριο.

Αυτά δεν συμβαίνουν όμως μόνο στην Ελλάδα. Στην Βραζιλία έχουμε επεισόδια με νεκρούς και τραυματίες, ενώ την ίδια ώρα λαμβάνει χώρα το υπερθέαμα του μουντιάλ. Δίνουν στον κόσμο δυστυχία αλλά ταυτόχρονα «άρτο και θεάματα», προκειμένου όλα να ξεχαστούν όταν η μπάλα κυλάει στο χορτάρι. Το ίδιο συνέβαινε π.χ. και επί Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όπου όλα ξεχνιούνταν στην αρένα των μονομάχων. Την όποια αντίδραση δε, την θέλουν πλήρως ελεγχόμενη και όχι ανεξέλεγκτη.

Την ίδια στιγμή, τρία περιστέρια αφέθηκαν πριν το παιχνίδι Βραζιλίας-Κροατίας για να τονιστεί υποτίθεται η ανάγκη ειρήνης, ωστόσο με τους κανόνες και όρους της παγκοσμιοποίησης. «Ειρήνη», καθώς δεν θα υπάρχει αντίδραση στις πολιτικές εξαθλίωσης, στις περιοχές που πατάνε το πόδι τους τα όργανα της διεθνούς διαπλοκής (βλ. ΔΝΤ).

«One love, one rythm» είναι το μότο του μουντιάλ. «Μία αγάπη, ένας ρυθμός», ο ρυθμός του συστήματος και όποιος δεν χορεύει με βάση αυτόν θα καταστέλλεται από τις παγκόσμιες δυνάμεις ασφαλείας της «αγάπης» που επιδιώκεται να αντικαταστήσουν στρατούς και αστυνομίες ανά τον κόσμο. Θα στηρίζονται, αν όχι θα καθοδηγούνται από την τεχνολογία, η οποία, αντί να χρησιμοποιείται προς όφελος της ανθρωπότητας, στρέφεται εναντίον της.

Στην «γιορτή του ποδοσφαίρου», πέρα από το θέαμα, βλέπουμε και θα δούμε κι άλλα πολλά, προκειμένου να συνηθίζει το μάτι του απλού πολίτη σε αυτά που έρχονται.

Κάπου θα εφαρμοστούν, κάπου ίσως δεν θα προλάβουν, καθώς φαίνεται ότι η «ειρηνική» επιβολή της παγκόσμιας χούντας, όπου η εξουσία θα… θεωρεί, οι πολίτες απλά θα υπακούν χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις, πέφτει πάνω στα συμφέροντα της Ρωσίας, η οποία στην Ευρασία κτίζει γεωπολιτικό φρούριο κόντρα στους σχεδιασμούς για παγκόσμια κυριαρχία, αυτών που κρύβονται πίσω από τα λευκά κτήρια στην Ουάσινγκτον…

ΠΥΓΜΗ.gr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s