Ευρωεκλογές: Βροντερά μηνύματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

eleuΌχι στην Ευρώπη των παγκοσμιοποιητών από ψηφοφόρους. Άμεσες αλλαγές σε οικονομία και εξωτερική πολιτική το μήνυμα σε Σαμαρά…  

Η άνοδος του ευρωσκεπτικισμού στην Ευρώπη δείχνει ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός πολιτών που αντιτίθενται, μεταξύ άλλων, στην υπερσυγκέντρωση εξουσιών (ομοσπονδοποίηση) σε «άγνωστα χέρια, που στην ουσία πρόκειται για τους εκπροσώπους της παγκόσμιας διαπλοκής που εκφράζονται μέσω οικονομικών οίκων και πολυεθνικών.

Σε ό,τι αφορά τώρα την Ελλάδα, το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει ότι ο λαός απαιτεί εδώ και τώρα αποτελσματικές κινήσεις στην οικονομική πολιτική της χώρας. Η έξοδος από την σοβιετική νοοτροπία είναι μονόδρομος.

Η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει γρήγορα σε αλλαγές, οι οποίες δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής, με πρώτη και καλύτερη, ένα σταθερό φορολογικό περιβάλλον.

Τα οικονομικά επιτελεία οφείλουν να ριχτούν με τα μούτρα, προκειμένου να εκπονηθούν προγράμματα άμεσης ενδυνάμωσης των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας και ενίσχυσης των εξαγωγών (θυμηθείτε εδώ). Αν δεν πέσουν οι φόροι για να γίνουν προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα, η κυβέρνηση θα διαλυθεί και θα έρθει ο επόμενος.

Τέλος οι Έλληνες απαιτούν έμπρακτη ευαισθησία στα εθνικά θέματα της χώρας και αποφασιστική αλλαγή πλεύσης στην εξωτερική πολιτική με πολυδιάστατο άνοιγμα, το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει και την ομόδοξη Ρωσία.

ΠΥΓΜΗ.gr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s