Φάντασμα φωτογραφίθηκε σε νεκροταφείο της Καλλίπολης;

gall1-wide-620x349Πριν δύσει τελείως ο ήλιος, ο φωτογράφος Joe Armao αποφάσισε να απαθανατίσει το τοπίο σε ένα στρατιωτικό νεκροταφείο στην Καλλίπολη.

Έτσι, ετοίμασε τη φωτογραφική του μηχανή, άνοιξε το κλείστρο και τράβηξε τρεις φωτογραφίες.

Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται ένας άνδρας που ήταν μαζί του, όπως επίσης και στη δεύτερη φωτογραφία. Στην τρίτη φωτογραφία όμως φαίνεται καθαρά μία άγνωστη φιγούρα να στέκεται δίπλα στον άνδρα.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω, διακρίνεται μία ανθρώπινη φιγούρα που πιθανό φοράει καπέλο και στέκεται δίπλα στο φίλο του φωτογράφου.

Η γωνία λήψης της κάθε φωτογραφίας διαφέρει όχι περισσότερο από 15 εκατοστά η μία από την άλλη και το κλείστρο έμεινε ανοικτό για περίπου 3-5 δευτερόλεπτα λόγω του σκοτεινού τοπίου.

gall2-wide-620x349Η περίεργη φιγούρα έπεσε στην αντίληψη του Armao λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν τσέκαρε να δει τι είχε φωτογραφίσει.

Ο Armao, ο οποίος έχει παραπάνω από 25 χρόνια εμπειρία ως φωτογράφος, είπε ότι ποτέ του δεν έχει δει κάτι παρόμοιο να εμφανίζεται στην οθόνη της φωτογραφικής του μηχανής.

Ερμηνείες όπως παιχνίδια του φακού, ασταθής κίνηση της κάμερας κατά τη διάρκεια της λήψης, σκιές από τα λουλούδια, κ.ά. δεν καταφέρνουν να σταθούν ως πειστικές εξηγήσεις.

[Πηγή Είδησης]

Ποια η δική σας γνώμη; Φάντασμα, κάποια σκιά ή παιχνίδια του φωτογραφικού φακού;

http://www.weirdnews.gr

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s