Έξαλλος ο γιος του Μπαλτάκου έπαιξε ξύλο με Χρυσαυγίτες βουλευτές

ÂÏÕËÇ ÅÐÅÑÙÔÇÓÇ ÓÕÑÉÆÁ ÓÔÑÁÔÏÕËÇÓ ÄΆγριο επεισόδιο στη Βουλή, με τον γιο του Μπαλτάκου να «εισβάλει» στα γραφεία της Χ.Α.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο γραφείο του γραμματέα της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκου, στη Βουλή, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τις συνομιλίες του με τον Ηλία Κασιδιάρη, όταν εμφανίστηκε ο γιος του κ. Μπαλτάκου και διαπληκτίστηκε με βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το γραφείο του γεν. γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, κλώτσησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, που πήγαινε στα γραφεία του κόμματος τα οποία βρίσκονται στον ίδιο διάδρομο.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ακολούθησε σύρραξη και ο γιος του κ. Μπαλτάκου μπήκε στα γραφεία του κόμματος ζητώντας εξηγήσεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων της Χρυσής Αυγής, ο ίδιος χαστούκισε τον βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και γρονθοκόπησε τον Νίκο Κούζηλο.

Οι φωνές και οι ύβρεις ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του Κοινοβουλίου και οι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν άναυδοι τον υιό του κ. Μπαλτάκου να αποχωρεί από τη Βουλή με γρήγορα βήματα συνοδευόμενος από την αστυνομική φρουρά του Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Ο νεαρός μπήκε στο αυτοκίνητό του φορώντας την κουκούλα από το μπουφάν του και αποχώρησε από τη Βουλή.

«Αυτό που αντίκρισα ήταν πρωτοφανείς σκηνές με ξυλοδαρμούς που μόνο σε έργα φαρ-ουέστ στον κινηματογράφο βλέπουμε», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας μεγάλου μέρους όσων συνέβησαν. «Αυτά που είδα δεν έχουν σχέση ούτε με μορφές του χουλιγκανισμού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.fortunegreece.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s